Slovenec prvi na svetu premagal avtizem? (svet24)

V časopisu Svet24 je bil objavljen članek z naslovom Slovenec prvi na svetu premagal avtizem? Povzetek članka je spodaj:

Zoran Dernovšek je za intervju povedal: “RENS H sodi pod fitofarmacijo in mikrobiologijo, zato seveda sodelujem s fitofarmacevti, zdravniki in mikrobiologi.” Prav z njihovo pomočjo mu je uspelo pojasniti delovanje prehranskega dopolnila RENS. Čeprav se to zadnje mesece največkrat omenja v zvezi z zdravljenjem avtizma, so njegovi učinki izjemni tudi zoper druge bolezni in poškodbe. “V prvi fazi odstranjuje strupe in kovine neposredno iz možganske votline, prav tako jih spravi iz celic. Deluje protivnetno na limfni drenažni sistem, in ko se nivo strupov dovolj zniža, ga odpre. To je točka preboja. Po tej točki se začnejo možgani sami čistiti po naravni poti. V drugi fazi pomaga pri obnovi poškodovanih celic in okrevanju organizma. Prav tako krepi imunski sistem na višjo raven. In na neki točki bolnik popolnoma fizično okreva. V tretji fazi pa v mnogih pogledih postane zdravilni sistem ‘vse v enem’, kot bi se lahko reklo,” pojasnjuje.

Rezultati naj bi bili  vidni tudi v praski. “Otrok, denimo, lahko okreva v treh do dvanajstih mesecih, starejši v šestih do štiriindvajsetih. Vendar je kljub univerzalnosti in čudežnosti, če temu tako rečemo, treba opozoriti, da gre samo za fizično okrevanje. RENS je uspešno zavrl proces regresije pri avtizmu in obrnil procesa bolezni pri obeh bolnikih. Rezultati zdravljenja se ves čas nadzirajo prek laboratorijskih testiranj v tujini, ki jih je kot referenčna že pred časom potrdila tudi slovenska zdravstvena stroka, ter tudi prek DAN-zdravnika iz Avstralije.”

Laboratorijski rezultati kažejo, da je proces razstrupljanja možganov z RENS vsaj dvajsetkrat hitrejši od vseh znanih načinov razstrupljanja pred tem. Proces razstrupljanja z RENS je ciljan in selektiven, saj v nasprotju z vsemi drugimi neposredno čisti možgansko votlino, in to tako, da iz telesa izloča samo škodljive elemente, koristnih se ne dotakne. Zato je proces okrevanja bistveno hitrejši in razstrupljanje nenevarno za bolnika, česar ne bi mogli trditi za metode, ki so se uporabljale doslej.

Vir: Svet24, 10. januar 2017, foto: Roman Turnšek

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja