Tri vaše zgodbe o tem, kako je RENS H pomagal pri hudih težavah

V času, odkar spletna stran RENS H deluje, smo prejeli veliko mailov in sporočil na Facebook strani. Tokrat bi želeli povzeti nekaj vaših pričevanj, ki ste jih delili z nami. So živ dokaz, da RENS H spreminja življenja na bolje in da nikoli ne smemo obupati.

Od vseh pošiljateljev smo dobili dovoljenje za objavo, pri vseh pa smo na njihovo željo tudi zabrisali osebne podatke.

Na tem mestu se opravičujemo, ker včasih dolgo traja, da odgovorimo, ob obilici sporočil pa se zna zgoditi tudi, da katerega spregledamo.

Pozdravljeni, sinu, staremu 3 leta in pol, so zdravniki postavili sum na avtistični spekter. Na podrobnejše preiskave/teste še čakamo. Pred tremi meseci sem mu začela dajati Rens H kapljice za otroke in moram priznati, da doma opažamo ogromen napredek. Veliko več je začel govoriti, kar naenkrat je začel prepevati, naučil se je abecedo, njegove reakcije v nepredvidljivih situacijah niso več burne, veliko lažje se je pogovarjati z njim, v vrtcu pravijo da se sedaj igra tudi z drugimi otroci (prej je bil samotar, igral se je sam s sabo, ko ni bilo po njegovo je imel izbruhe kričanja in joka, pogovarjal se ni, na svoje ime se je odzval le, ko se je njemu zdelo pomembno, pri govoru je le ponavljal naučene stavke iz risank, nikoli ni zapel nobene pesmice …).

N.

 

Moja sestrična je z RENS H uspešno ozdravila sina, ki je bil diagnosticiran z avtizmom po obveznih cepljenjih. Jemanje RENS H JK je v pol leta očistilo njegovo telo težkih kovin in spremembe so bile izjemne. Danes je fant popolnoma »normalen«, vklopil se je v vrtec in tudi v šoli ne pričakujejo težav. Zdaj sem sama noseča in bom začela RENS H preventivno jemati sama, preventivno pa ga bom dajala tudi hčerkici, da se slučajno ne ponovi scenarij moje sestrične. Ne želim tudi sama iti čez pekel, ki ga je morala preživeti ona.

I.

 

RENS H sem začel jemati zaradi težav z nogo, imam okvaro motoričnega nevrona v živcu. Noga je bila vedno tanjša in bleda, kljub temu, da sem poskušal delati vaje. Že po prvi steklenički RENS H (jemal sem dvojno dozo od predpisane preventivne doze) se mi je noga nekoliko ogrela in obarvala in spet čutim bolečino v nogi, kar prej nisem, ker je bila noga praktično mrtva. Hvala g. Dernovšku.

F.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja