Predstavitev pozitivnih učinkov RENS H pri različnih težavah in boleznih

V pričujočem videu, posnetem marca 2018 v Pokrajinski in študijski knjižnici v Murski Soboti, Zoran Dernovšek podrobno razlaga o tem, kako RENS H deluje in pri katerih boleznih in težavah pomaga.

Video je predolg, da bi naredili prepis celotnega predavanja oz. pogovora, zato spodaj izpostavljamo samo nekaj poudarkov iz njega, če vas tematika zanima, pa vam priporočamo, da si ga ogledate.

V videu Zoran Dernovšek med drugim razlaga, kako si sam predstavlja raziskovanje na vseh področjih in kaj človek potrebuje, da lahko postane raziskovalec. Obremenjenost zgolj s formalno izobrazbo je lahko tudi ovira.

Podrobno razloži zgodbo o stelji VINS, ki so jo testno uporabili za steljo mladih piščancev z namenom preprečevanja smradu. Piščanci so to steljo jedli in zato so bili bistveno manj bolni, kot tisti na ostalih steljah, katerim so dajali antibiotike, da bi zmanjšali število poginulih piščancev. Iz stelje VINS je potem razvil RENS H.

Pove tudi, da se je ob prvih uspešnih primerih uporabe RENS H obrnil na obe največji slovenski farmacevtski družbi, vendar pri njih ni bilo posluha za sodelovanje.

Pripoveduje o uspešni ozdravitvi raka na možganih in o tem, kako težke kovine pridejo v telo, kaj se tam z njimi dogaja in kako so z laboratorijskimi testi več mesecev zapored spremljali zmanjševanje vsebnosti teh kovin v telesu ob jemanju RENS H.

O RENS-u Zoran pravi: »Moje osebno mnenje je, da je RENS neke vrste katalizator, ki pomaga imunskemu sistemu, da opravi svojo funkcijo. Ko je imunski sistem načet ali preobremenjen, ni sposoben opravljati svoje funkcije, zato je izpostavljen različnim boleznim in škodljivim vplivom. Kaj so škodljivi vplivi? Dokazano je, da so eden od škodljivih vplivov nevrotoksične kovine, ki pristanejo v možganih in blokirajo njihovo delovanje ali celo uničujejo posamezna mehka tkiva (organe).«

Omeni tudi novo okrepljeno formulo RENS F (Forte), ki bo delovala 30 do 50% hitreje. Kljub temu je treba paziti, kdaj se lahko katera formula uporabi.

Zoran pripoveduje tudi o izkušnjah s težavami povezanimi s sindromom polprepustnega črevesja, zaradi katerega lahko nekateri peptidi nepredelani prehajajo skozi črevesno steno v krvni obtok. V nepredelani obliki so strupeni za organizem in ko pridejo v krvni obtok končajo v možganih, kjer povzročajo draženje možganskih celic, kar povzroča nekontrolirane izpade. Za rešitev teh težav so poleg razstrupljanja potrebne tudi diete, s katerimi se izloči najbolj kritične peptide.

RENS HH PLUS je močnejša formula, ki pomaga pri hitrejšem odstranjevanju peptidov iz telesa. Ko oseba začne z dieto, se peptidi še vedno nahajajo v telesu. Prej je veljalo, da se morajo čistiti iz telesa 8 do 12 mesecev preden pride do pravih učinkov. Z RENS H so ugotovili, da je to možno očistiti v približno dveh mesecih, od takrat, ko se začne z dieto. Z RENS HH PLUS se je ta čas čiščenja skrajšal na 2 do 4 tedne od začetka diete. To se je najprej pokazalo pri ljudeh, ki imajo alergijo na gluten (celiakijo) in pri katerih je uporaba RENS HH PLUS prinesla zelo dobre in hitre rezultate, kar jim je omogočilo, da so spet lahko začeli jesti precej bolj pestro hrano.

RENS H pomaga tudi pri regeneraciji po naporih, saj pomaga pri odstranjevanju mlečne kisline v mišicah.

RENS H daje celicam energijo in to se pozna tudi pri težavah starejših ljudi. Zoran pove primere, ko so si osebe pri sedemdesetih letih zlomile kost, so se te ob uživanju RENS-a zarasle v dveh do treh mesecih, kar je normalen čas okrevanja za mlajše ljudi, pri starejših pa ponavadi traja precej dlje.

Tudi rane se ob uživanju RENS H zarastejo precej hitreje kot sicer, saj RENS spodbuja regeneracijo celic. Če je rana zgolj površinska, se lahko RENS nanaša neposredno na rano.

Če pa gre za težavo, ki ima tudi notranji vzrok, Zoran izpostavi herpes simplex, kjer je okužba v krvnem obtoku, se priporoča zunanja uporaba na mestu herpesa, in notranja uporaba, da se očisti celo telo.

Svojo zgodbo predstavi tudi Katja Božič Šergan, mama avtista Kristjana.

Nato pa Zoran odgovarja na konkretna vprašanja iz občinstva.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja