Predavanje Zorana Dernovška: Ali je avtizem ozdravljiv? Premikanje meja nemogočega

Zoran Dernovšek, izumitelj RENS-a, je imel 14. aprila v Trbovljah predavanje z naslovom Ali je avtizem ozdravljiv. Na predavanju so bile predstavljene novosti v raziskavah in dosežkih ter rezultati uporabe protokola RENS. RENS je prehransko dopolnilo z originalnim imenom Rapid Effect Natural Supplement. V prvem delu predavanja je Zoran Dernovšek predstavil postopek zdravljenja avtizma kot bolezni, od diagnoze do popolne ozdravitve. Zelo natančno je predstavil tudi iznajdbo RENS-a, iz česa je narejen, ali je varen za uporabo in kaj lahko projekt RENS prinese posamezniku in človeštvu na področju medicine. Predstavljeni so bili tudi nekateri uspehi pri zdravljenju različnih bolezni, opeklin, ustnih ranah, pri razstrupljanju telesa in regeneraciji po fizičnih naporih po teku oziroma ultra maratonu.

O svojih izkušnjah z uporabo tega prehranskega dopolnila sta zbranim spregovorili tudi Katja Šergan Božič (mama 17-letnega Kristiana, ki je diagnozo avtizem prejel leta 2004) in Ana Snežka Vujasin, ki je ravno tako kot Katja mati avtističnega otroka. Spregovorila je o svoji izkušnjah z RENS-om pri svojem otroku in pri pacientih v ordinaciji, v kateri sodeluje s kolegom zobozdravnikom.

V zadnjem delu je Dernovšek odgovoril tudi na nekatera vprašanja s področja zdravstva in raziskav, ki so bila že opravljena in ki bodo sledila v naslednjem obdobju.

Sam posnetek je dolg 3 ure, izpostavljamo samo nekaj ključnih poudarkov:

  • RENS je naravni katalizator, ki pomaga našemu imunskemu sistemu, da se vzpostavi nazaj v optimalno stanje.
  • RENS je bil testiran in je s strani pooblaščenega laboratorija prejel certifikat varnosti.
  • Poleg tega je prejel tudi certifikat, da v RENS-u ni sledov nano kontaminantov, ki jih včasih lahko najdemo v algah.
  • Ustna higieničarka, Ana Snežka Vujasin, prikaže in predstavi načine uspešne uporabe RENS H pri posegih v ustni votlini.
  • Predstavi tudi specifike posegov v ustni votlini pri osebah s posebnimi potrebami, med drugim tudi z avtizmom.
  • Zorana Dernovška je poiskala, ko je videla intervju z njim in je želela preizkusiti RENS pri svojem avtističnem sinu. Rezultat RENS-a je, da danes njen sin obiskuje navadno šolo. Je veliko dela in odrekanja, ampak rezultati so jasno vidni in neizpodbitni.
  • Njen sin je na ATEC lestvici prejel 130 točk (lestvica avtističnega spektra od 0-180, rezultat nad 104 točke označuje resno stopnjo avtizma). Po pol leta terapije z RENS-om je rezultat padel na 50 točk.
  • RENS pomaga pri biomedicinskem delu zdravljenja avtizma. Ko je ta del opravljen, se lahko začne delati na odpravljanju razvojnega zaostanka (logopedi, specialni pedagogi ipd.).
  • RENS uspešno čisti težke kovine in druge toksine iz telesa – oseba je imela vsebnost aluminija v možganih 2,7 (testirano na laseh). Sprejemljiva vsebnost aluminija v možganih je pod 8. Po dveh mesecih jemanja RENS-a je zaradi čiščenja aluminija iz telesa ta vsebnost v laseh zrasla na kar 54 (povečanje za 1.900%). Po treh mesecih je padla na 11 in po petih mesecih od začetka jemanja RENS je vsebnost aluminija v možganih, testirano na laseh, padla na 4,6, kar pomeni, da se je aluminij uspešno izločil iz možganov in več ne blokira njihovega delovanja.

 

 

Tukaj najdete tudi celotno prezentacijo g. Dernovška s predavanja: RENS_Trbovlje_190414

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja