RENS H je prehransko dopolnilo, ime je kratica sestavljena iz angleškega imena Rapid Effect Natural Supplement (hitro delujoče prehransko dopolnilo).

RENS vsebuje ekstra deviško olivno olje, posebno mešanico predhodno mehansko obdelanih zelenih, modrih in rdečih alg ter njihovih izvlečkov (na nano nivoju), klorofil iz zelenih rastlin.

RENS H, prehransko dopolnilo

 

Avtor RENS H je Slovenec, Zoran Dernovšek. Več informacij o njem najdete čisto na dnu te strani.

Učinki RENS H

Avtor navaja naslednje pozitivne učinke prehranskega dopolnila RENS H:

 1. Obnavlja in pospešuje rast zdravih celic, predvsem krvnih celic
 2. Zaščita in prehrana celic, z oksigenacijo uničuje nezdrave celice, zdrave dobivajo več kisika
 3. Ščiti in obnavlja poškodovane celice v vseh tkivih, tudi na ravni DNK
 4. Krepi imunski sistem in zmanjša tveganje za nastanek raka, lahko ga celo odstrani
 5. Pospešuje notranjo in zunanjo celjenje ran za 4 do 6 krat
 6. Spodbuja zdravo pH vrednost v črevesju, kar pomaga k rasti probiotskim bakterijam
 7. Očisti ključne sisteme v telesu, kot so črevesje, jetra in kri od toksinov, težkih kovin in drugih škodljivih vsebin (pesticidi)
 8. Uravnava krvni tlak na optimalno vrednost
 9. Dvigne energetski nivo telesa
 10. Izboljša prebavo, odpravlja zaprtje in podhranjenost, optimizira telesno težo
 11. Normalizira raven sladkorja v krvi, lahko odpravi sladkorno bolezen tipa 2
 12. Deluje proti avtoimunskim boleznim, tudi proti HIV, herpesu, gripi, Chronovi bolezni, multipli sklerozi, Parkinsonovi bolezni, demenci
 13. Uravnava delovanje srca, ledvic, živčnega sistema in možganov
 14. Zaščiti jetra in spodbuja izločanje strupenih snovi, kot so arzen, klor in težke kovine, vključno z živim srebrom in radioaktivnimi kovinami
 15. Deluje proti radiacijskim boleznim
 16. Uravnava krvno kemijo in uravnoteži pH telesa (nevtralizira kislost v telesu)
 17. V telesu in izven njega uničuje večino znanih virusov, bakterij in plesni ter z njimi povezanih bolezni
 18. Zelo hitro deluje protivnetno
 19. Izboljša sposobnost koncentracije, lajša posledice ADHD
 20. Osveži dah in odpravlja neprijeten vonj izločkov (urin, blato)
 21. Krepi krvni obtok in živce
 22. Sprošča živce in mišice, blaži anksioznost in depresijo
 23. Izboljša vid
 24. Pomaga telesu proizvajati lasten glutation
 25. Uravnava izločanje hormonov
 26. Upočasni staranje, ki ga, s hitro regeneracijo celic, za nekaj časa lahko celo ustavi
 27. Deluje kot naravno sredstvo proti bolečinam
 28. Zmanjša kronično utrujenost in podaljša aktivni čas med potrebnimi počitki
 29. Uničuje tudi viruse in bakterije, ki se skrivajo v navidez zdravih celicah telesa
 30. Znižuje nivo holesterola v krvi
 31. Odpravi ali ublaži nekatere kronične bolezni (različne virusne in bakterijske infekcije, hepatitis C, ipd.)
 32. Lajša sindrome menopavze, predvsem zmanjšuje anksioznost in depresijo pri ženskah; pomaga tudi pri predmenstrualnem sindromu (PMS)
 33. Je pomožni vir beljakovin, vitamina B12 in železa
 34. Spodbuja rast las in obnavlja lasišče
 35. Deluje tudi proti zunanjim glivičnim boleznim
 36. Obnavlja kožo po celem telesu, predvsem na vidnih delih (obraz, roke), še posebej učinkovit je za nego suhe in tanke kože, odpravljanje celulita, brazgotin, aken, ran

Kako deluje RENS H

O tem kako deluje in učinkuje RENS govori Zoran Dernovšek:

V človeškem ali živalskem organizmu deluje RENS H kot naravni katalizator, ki omogoči telesu, da spet vzpostavi svojo naravno funkcijo samoohranitve in samoobrambe.

To doseže s svojim izrazitim delovanjem na treh področjih:

 • oksigenacija (dovaja dodatni kisik vsem celicam v telesu, kar razkrije okvarjene celice anaerobnega ali nekrofilnega tipa, anaerobne dodaten O2 uniči; tako organizem lahko zamenja okvarjene celice z zdravimi, preko matičnih celic. Proces dovaja v zdrave celice dodaten O2, kar povzroči dodatno izgorevanje in višji energetski nivo).
 • alkalizacija (alkalizacija telesa na zdravo stanje med Ph 7,2 in Ph 7,4; prav tako zavira delovanje mlečne kisline, s čimer telo dobi večjo vztrajnost in se kasneje utrudi).
 • purifikacija (čiščenje toksinov, pesticidov, težkih in radioaktivnih kovin iz krvi in organizma, tudi iz jeter, ledvic in kosti; težke kovine se pogosto nalagajo v jetrih in povzročajo nepravilno delovanje organizma, saj so jetra kontrolni organ za preko 1500 notranjih procesov, še posebej filtriranje in nadzor delovanja žlez).

Formula RENS H JK je izdelana 100% iz naravnih sestavin rastlinskega izvora, katerih poreklo se nadzira glede čistosti virov, originalno se nahaja v prašni obliki. V tej obliki in ob pravilnem hranjenju, je rok uporabe neomejen. V mešanicah rok trajanja določa nosilna snov (olje, krema, ipd.).

 

Kdo je Zoran Dernovšek?

Zoran Dernovšek se je rodil 27. julija 1959 v Sloveniji (ex-Jugoslavija). Končal je elekrotehnično šolo, kasneje je nekaj let poučeval na Naravoslovno tehnični srednji šoli. Po osamosvojitvi Slovenije je končal šolo za častnike, študiral je na več univerzah v Sloveniji in Veliki Britaniji (uprava, pravo, MBA, finance). Od leta 2010 dela v družinskih podjetjih kot svetovalec (poslovno, finančno, davčno, projektno) in se ukvarja z ekologijo. RENS H je nastal leta 2014 iz produkta VINS (dolgotrajna stelja z nevtralizacijo vonjev za živali), katerega razvoj poteka že od leta 2011. Zoran je inovator in izumitelj že vsaj od svojega 12. leta, pri 15-ih letih je našel eno najboljših znanih rešitev Arhimedove uganke »Kvadratura kroga« (objava v reviji Presek). V ex-Jugoslaviji in kasneje v Sloveniji so si, v imenu skupne lastnine, drugi prisvojili večino njegovih izumov in inovacij. Ker se mu je podobno dogajalo tudi v Sloveniji leta 2011, ko je bil na pragu odkritja VINS, se je leta 2012 z družino preselil v Italijo. RENS H spada v fitofarmacijo in v mikrobiologijo, pri razlagi in usmerjanju zdravljenja ima Zoran pomoč zdravnikov, fitofarmacevtov in mikrobiologov v ožji ekipi (s posveti, brez razkrivanja formule). Kot nekdanji aktivni športnik se je pogosto srečal s športno medicino, to znanje pa je moral v zadnjem letu še bistveno nadgraditi, saj tudi tu leži močan potencial za uporabo RENS H.