Ga. Saša Barlič deli svojo zgodbo, kako ji je RENS pomagal pri njenih težavah

Tokrat predstavljamo zgodbo ge. Saše Barlič, ki je svojo zgodbo povedala v studiu na Televiziji ETV, kjer je bila gostja skupaj z g. Dernovškom.

Spodaj je kratek povzetek njenega pogovora, celoten pogovor pa si oglejte v spodnjem videu.

Ga. Saša ima diabetes že 35 let, zaradi tega je imela cel kup zdravstvenih težav. Kot posledica diabetesa je imela težave z očmi, ledvica ji je prenehala z delovanjem, sledila je transplantacija ledvice, ki pa ni bila uspešna, zato je prišlo do hude sepse. Sledil je infarkt in 5 tednov je ležala v komi. Zaradi sepse so ji morali med komo obe nogi.

Kljub temu nikoli ni izgubila upanja, je pa poleg uradne medicine iskala še druge rešitve.

Šla je na predavanje Zorana Dernovška, kjer je izvedela osnovne podatke o RENSu, nato pa se je svojo posebno situacijo predstavila tudi g. Dernovšku osebno.

RENS H je pomagal pri ranah na nogi

V času nastanka intervjuja (februar 2017) je RENS H jemala dober mesec in pol.
Pred tem je preobremenila obe nogi, na katerim ima nameščeni protezi. Nogi se nista dobro celili, iz ran je več mesecev tekel izcedek in zdravniki so že razmišljali o ponovni amputaciji. Po dveh dneh jemanja RENS se je izcedek iz ran še okrepil. G. Dernovšek jo je pomiril, da to pomeni, da se stare stvari čistijo in da ni skrbi za paniko. Po treh tednih so se rane sčistile in zaprle. Po nadaljnjih treh tednih sta nogi še vedno v redu.
Dodatno je imela na eni nogi slabšo prekrvavitev, posledično je bila noga tanjša. Tudi to se je zdaj izboljšalo, noga pridobiva na mišični masi in je bolj topla.
Tudi na splošno ima ga. Saša ob jemanju RENS H precej več energije kot prej in tudi v zimskem času nima težav z viroznimi obolenji.

RENS H uporablja tudi partner ge. Saše, ki je transplantiran bolnik z novo ledvico. Po operaciji oz. transplantaciji je imel vseh 15 let probleme s kožo, uporabljali so kortikosteroidne kreme, ker je imel na koži hrapave madeže. Odkar uporablja RENS, mu ni bilo več treba uporabljati krem, ki sicer pomagajo ampak imajo lahko hude stranske učinke. Zdaj je njegova koža gladka in lepa.
Tudi pri njemu se je splošno počutje izboljšalo – spopada se s kronično utrujenostjo, ampak so tudi na tem področju opazne izboljšave in ima več energije.

Ga. Saša je tudi aktivna športnica, uspešno sodeluje na igrah transplantiranih in dializnih bolnikov.

Iz lastnih izkušenj lahko pove, da RENS H ni placebo efekt, ampak da dejansko pomaga.

Vir: Televizija ETV, https://www.youtube.com/watch?v=agng8BBgFvk

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja