-
AvtorPrispevki
-
LollikMerhaba!
Taha Can Sarı’nın kripto kurslarının reklamını gördüm, Financial Freedom Academy platformu üzerinden gibi. Görsel olarak her şey güzel görünüyor: site, sunum, yorumlar (ama hepsi şüphe uyandırıcı şekilde olumlu).
Burada gerçekten onun eğitimini alanlar var mı? Materyal sunumu nasıl, pratikte bu bilgiler işe yarıyor mu? Bir başka “bilgi ürünü için bilgi ürünü”ne bulaşmak istemiyorum.
Her türlü dürüst yanıt için çok minnettar olacağım
KingUsdtKonuları oldukça sade ve net anlatıyor. Daha önce yatırım yapmaktan çekiniyordum ama şimdi daha rahat hissediyorum
AltcoinKurtTaha’nın kripto para kurslarını tesadüfen öğrendim ve kaydolmaya karar verdim. Kötü bir deneyim olacağından korkuyordum, ama her şey söz edildiği gibi çalışıyor. Kurs çok ilginç ve yoğundu. Materyal anlaşılır ve net bir şekilde sunuldu, gerçek hayattan birçok örnek verildi. Pratik ödevler, her şeyin pratikte nasıl işlediğini daha iyi anlamama yardımcı oldu. Taha’ya emeği ve öğrencilerine gösterdiği ilgi için çok teşekkür ederim.
CoinKurtTaha bu işi gerçekten bilen biri. Sadece anlatmakla kalmıyor, gerçekten paylaşmak istiyor. İnsanların konuyu anlamasına nasıl yardım ettiğini gördükçe güven veriyor. Kursun dili net ve samimi
LeoStormTaha materyali çok iyi aktarıyor. Artık yatırımlar konusunda net bir planım var.
RickNovaTaha bu işi iyi biliyor. Kurs güzel planlanmış: önce konunun mantığı, sonra uygulama. Anlaması zor olan yerlerde örnekler çok yardımcı oldu. Eğitimden sonra NFT’lerle ilgilenmeye başladım ve az da olsa gelir elde etmeye başladım
OliverTree“Kriptoya başlamak” için birkaç deneme yaptım — YouTube, Telegram, bazı ücretsiz kılavuzlar. Hiçbiri işe yaramadı. Ama burada yaklaşım farklı. Sunum tarzından mı, atmosferden mi bilmiyorum, ama birdenbire kendimi Instagram’da gezinmek yerine kaydı dinleyip not alırken buldum. Hatta bir defter bile aldım. 2025’te ))
BullRunPilotKriptoyla sadece erkeklerin ilgilendiğini sanıyordum, ama FFA beni yanılttı. Kadın mentorların her zaman ulaşılabilir olması çok hoşuma gitti. ICO’lar konusunda biraz kafam karışıktı, ama sohbette bana yardımcı oldular.
John SilverBöyle bir şey öğrenebileceğimi hiç düşünmemiştim. Şimdi her sabah haberler ve grafiklerle uyanıyorum.
NikoSürekli para kaybediyodum, şimdi kâra geçtim şükür.
BenEğitim sırasında gelir simülatörü kullanmayı öğrendim. Yatırım yapmadan önce potansiyel kazancı görmek beni çok rahatlattı. Şimdi hangi işlemleri yapmam gerektiğini planlıyorum. Herhangi bir işlem yapmadan önce simülatörde test ediyorum. Bu gerçekten bana çok yardımcı oldu
FireShiftBu eğitim sayesinde ek gelir kapısı açıldı.
Williamİlk başta zorlandım ama şimdi rahatça trade yapabiliyorum. 1 hafta sonra 300$ kazandım ve artık daha güvenliyim
FrostByteEğitim sayesinde doğru analiz yapmayı öğrendim ve yatırımlarımda başarılı oldum. İlk başta riski anlamıyordum ama şimdi doğru stratejilerle ticaret yapabiliyorum. Şu an %30 getiri hedefim var ve bu kurs bana çok yardımcı oldu. Kripto ile gelir arttırmak harika!
VortexRiderBaşka yere para kaptırmayın. Bu eğitim parasını 3 günde amorti etti. Gerisi full kâr.
-
AvtorPrispevki