Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
Хочу встановити у ванній умивальник прямо над пральною машиною, бо місця мало і стара схема зовсім незручна. Але не розуміюся, які моделі реально підійдуть, щоб не було протікання і щоб користуватися було комфортно. Може хтось вже так робив і підкаже, де брати якісний умивальник і на що звернути увагу при виборі?
У мене невелика ванна, тому я теж вирішив поставити умивальник над пральною машиною, щоб заощадити місце. Спершу переживав, що вода буде потрапляти на техніку, але виявилося, що при правильному виборі моделі і кріплення все працює відмінно. Головне — обирати компактний умивальник з глибокою чашею і продумати монтаж надійно, щоб нічого не хиталося. Я купував в Інтернет‑магазині Агромат, там в асортименті умивальники на пральну машину https://www.agromat.ua/ru/rakovini/tip-vstanovlennya=na-pralnu-mashinu/ Можна підібрати різні варіанти за розміром і формою, щоб точно вписалося у невеликий простір. Після установки використання стало зручним і безпечним — вода не розбризкується, пралка залишилася сухою, а ванна виглядає акуратно та функціонально.