Prikaz 4 prispevkov - od 1 do 4 (od skupno 4)
  • Avtor
    Prispevki
  • #26472 Odgovor

Демидов

Доброго дня. Вирішив написати тут, бо вже кілька тижнів думаю над одним питанням і не знаю, як правильно вчинити. Моя бабуся живе у Кропивницькому, їй вже за вісімдесят, і останнім часом стало дуже складно залишати її саму. Ми з дружиною живемо в іншому місті, приїжджати виходить не так часто, як хотілося б. Сусіди іноді допомагають, але це ж не вихід. Потрібен постійний догляд, хтось поруч, щоб допомогти з ліками, їжею, просто поговорити. Почав шукати варіанти будинків для літніх людей, але інформації багато і складно зрозуміти, де справді добре ставляться до людей. Можливо, хтось із вас стикався з таким у Кропивницькому і може підказати перевірене місце. Дуже хвилююсь, бо для нас важливо, щоб бабуся почувалася там спокійно, а не як у лікарні.

#26473 Odgovor

Эсма

Коли в нашій родині постало таке питання, ми теж довго шукали і сумнівалися. З одного боку розумієш, що літній людині потрібна допомога щодня, а з іншого страшно довірити це комусь сторонньому. Ми тоді переглянули купу варіантів, телефонували, читали відгуки. Буває, що на фото все виглядає гарно, а коли починаєш розпитувати детальніше, виникають сумніви. Тому вас дуже добре розумію. Найкраще, що можна зробити, це зібрати реальні відгуки від людей, які вже мали такий досвід.

#26474 Odgovor

Галя Роменко

Можу розповісти про наш випадок, бо ми вже пройшли через цей етап. Мого дядька минулого року довелося перевезти в місце, де за ним можуть нормально доглядати. Він жив один і після хвороби йому стало складно справлятися навіть із простими речами. Ми довго думали, де буде краще. У підсумку нам порадили Будинок для літніх людей у Кропивницькому Грааль https://gral.org.ua/budinok-pristarilih-v-misti-kropivniczkij/ Спочатку поїхали просто подивитися, без особливих очікувань. Але коли поспілкувалися з персоналом і побачили умови, стало значно спокійніше. Там не відчувається якоїсь холодної атмосфери, як у лікарні. Люди спілкуються, гуляють, хтось дивиться телевізор, хтось читає. Дядьку допомагають з усім необхідним, нагадують про ліки, слідкують за харчуванням. Ми регулярно приїжджаємо і бачимо, що до нього ставляться нормально, по-людськи. Для нас це було найважливіше.

#26475 Odgovor

Диана

До речі, моя знайома теж має там родичку, здається тітку. Вона розповідала, що спочатку вся сім’я дуже переживала, бо це завжди складне рішення. Але з часом зрозуміли, що зробили правильно. Каже, що родичка там не відчуває себе самотньою, постійно є люди поруч, допомога під рукою. Вони приїжджають у гості, спілкуються з персоналом і поки що всім задоволені. Тому думаю, що вам варто хоча б дізнатися про це місце детальніше або з’їздити подивитися особисто. Коли бачиш усе на власні очі, набагато легше прийняти рішення.

Prikaz 4 prispevkov - od 1 do 4 (od skupno 4)
Odgovori na: Догляд за літньою людиною у Кропивницькому
Vaši podatki: