Viendo 2 publicaciones - del 1 al 2 (de un total de 2)
  • Autor
    Publicaciones
  • #192 Respuesta

    Franc

    Ker vidim, da drugi delite svoje izkušnje na tem forumu, bom še sam napisal svojo izkušnjo z RENS H, ki ga uporabljam za kuro razstrupljanja. Za RENS H mi je povedal znanec in to preden je zadeva postala tako priljubljena, da je zdaj celo v časopisih.
    Imel sem težave s stalno utrujenostjo, kar je vodilo do celega kupa težav v službi in doma. Jemal sem preparate, ki naj bi ti na naraven način dvignili energijo, ampak iskreno nekega dolgoročnega učinka ni bilo. Omenjeni znanec je predlagal, da poskusim za en mesec jemati kapljice RENS H, da si razstrupim telo, kar naj bi pripomoglo k temu, da imaš tudi več energije.
    Da ne dolgovezim, kapljice so mi pomagale, utrujenost se je počasi umaknila, lahko sem se naspal in ko imaš dovolj energije, je vse ostalo bistveno lažje. Kljub temu, da stanje ni bilo tako alarmantno, sem kuro po dobrega pol leta ponovil, isto pa bom naredil spet v začetku leta.
    Če koga zanimajo še podrobnosti, obakrat sem porabil 10ml stekleničko RENS H, jemal sem po navodilih, ki jih dobiš zraven, torej 5 kapljic na dan, s tem da na začetku manj in potem postopoma povečuješ število kapljic.
    Vsem želim veliko zdravja.
    Franc

    #2688 Respuesta

    Lora Kuharič

    Pozdravljeni
    Zanima me, ali RENS pomaga tudi pri migrenskih glavobolih? Pravzaprav natančnega izvora glavobolov ne poznam. V februarju imam pregled pri nevrologu – zaradi ponavljajočih se hudih glavobolov. Hkrati me pesti tako grozljiva utrujenost, da bi lahko med vožnjo od točke A do točke B (ko sama vozim) zaspala. Pogosta imam tudi glivična vnetja oz razne infekcije, na pregledih pa vse ok. Deležna sem bila kritik, da imam psihične težave in le strahove. Nekaj naravnih pripravkov sem preizkusila, a večjih pozitivnih učinkov ni bilo. Naj omenim, da imam težave s slabokrvnostjo (jemljem tablete eisensulfat). Plus tega imam zelo boleče in močne krvavitve (ob mesečnem perilu). Lahko kdo karkoli svetuje? Bi tukaj RENS pomagal oz pri katerih od naštetih težav? Lep pozdrav in hvala

Viendo 2 publicaciones - del 1 al 2 (de un total de 2)
Respuesta a: razstrupljanje oz. čiščenje
Tu información: