Stai vedendo 1 articolo (di 1 totali)
 • Autore
  Articoli
 • #192 Risposta

  Franc

  Ker vidim, da drugi delite svoje izkušnje na tem forumu, bom še sam napisal svojo izkušnjo z RENS H, ki ga uporabljam za kuro razstrupljanja. Za RENS H mi je povedal znanec in to preden je zadeva postala tako priljubljena, da je zdaj celo v časopisih.
  Imel sem težave s stalno utrujenostjo, kar je vodilo do celega kupa težav v službi in doma. Jemal sem preparate, ki naj bi ti na naraven način dvignili energijo, ampak iskreno nekega dolgoročnega učinka ni bilo. Omenjeni znanec je predlagal, da poskusim za en mesec jemati kapljice RENS H, da si razstrupim telo, kar naj bi pripomoglo k temu, da imaš tudi več energije.
  Da ne dolgovezim, kapljice so mi pomagale, utrujenost se je počasi umaknila, lahko sem se naspal in ko imaš dovolj energije, je vse ostalo bistveno lažje. Kljub temu, da stanje ni bilo tako alarmantno, sem kuro po dobrega pol leta ponovil, isto pa bom naredil spet v začetku leta.
  Če koga zanimajo še podrobnosti, obakrat sem porabil 10ml stekleničko RENS H, jemal sem po navodilih, ki jih dobiš zraven, torej 5 kapljic na dan, s tem da na začetku manj in potem postopoma povečuješ število kapljic.
  Vsem želim veliko zdravja.
  Franc

Stai vedendo 1 articolo (di 1 totali)
Rispondi a: razstrupljanje oz. čiščenje
Le tue informazioni: