Stai vedendo 3 articoli - dal 1 a 3 (di 3 totali)
  • Autore
    Articoli
  • #25554 Risposta

Lillianna1

Дуже хочу купити собі окуляри віртуальної реальності, але не знаю, які краще обрати. Хочеться щось якісне, з хорошою картинкою та без зайвих проблем у використанні. Можливо, хтось уже купував і може підказати, де шукати за нормальною ціною? Буду вдячна за поради!

#25556 Risposta

Тарас Олевський

Я теж нещодавно замислювався над покупкою окулярів віртуальної реальності. Якщо хочеш якісну картинку та без проблем у використанні, рекомендую звернути увагу на Apple Vision Pro https://yabloki.ua/periferija/apple-vision/ Це одні з найкращих окулярів на ринку з відмінною графікою та зручним інтерфейсом. Я вже придбав їх для себе і не шкодую – зображення справді вражаюче, а використання дуже просте. Щодо покупки, раджу перевірити цей сайт Yabloki.ua, де вони пропонують їх за хорошою ціною.

#25577 Risposta

elihaveta

Я би взагалі рекомендував iPhone 14 Pro в айкула ! Я сам нещодавно взяв, і, ну, це реально супер! Камера просто вогонь, екран чіткий, все швидко працює. Взагалі, якщо хочеш собі якийсь крутий телефон, то це прям оптимальний варіант! Точно не пошкодуєш!

Stai vedendo 3 articoli - dal 1 a 3 (di 3 totali)
Rispondi a: Де купити якісні окуляри віртуальної реальності?
Le tue informazioni: