Prikaz 3 prispevkov - od 1 do 3 (od skupno 3)
  • Avtor
    Prispevki
  • #135 Odgovor

    Tatjana

    Pozdravljeni,
    imam moža, ki je spomladi doživel hudo možgansko kap v možganskem deblu. Močno ima moteno koordinacijo (gibi rok in nog so neusklajeni, zato tudi jesti ne zmore sam, niti hoditi), prizadet ima center za izgovorjavo (govori, a dokaj nerazumljivo). V iskanju informacij za zdravljenje ataksije sem naletela na izpoved ge.Tamare Mrkun, ki ima Friedreichovo ataksijo, v kateri pravi, da ji je RENS močno pomagal.Stopila sem v stik z g. Dernovškom, ki mi je rekel, da bi tudi možu RENS lahko pomagal. (Žal se mi g. Dernovšek za nadaljnje informacije ne oglaša več). Takoj sem kapljice nabavila in sedaj jih mož uživa 20 dni. Za enkrat še ni nobenih znakov kakršnega koli izboljšanja, a vsekakor bo z RENSom nadaljeval, saj nam ta predstavlja morda še edino upanje. Resnično sem vesela, da pomaga tudi gospe E.Z., ki je prva pričela s temo o kapljicah RENS.
    Zanima me, ali se je kdo od uporabnikov srečal z opisanimi težavami, kot jih ima moj mož in kakšne so njegove izkušnje z RENSom. Zanima me tudi ali so kapljice že pomagale komu pri govoru pa tudi ali Friedreichova ataksija prizadene možgansko deblo (na spletu je govora o malih možganih).
    Vsem želim veliko zdravja. Tatjana

    #136 Odgovor

    E.Z.

    Tatjana pozdravljeni. Žal nimam izkušenj z ataksijo po možganski kapi in ne vem, kako se razlikujeta (če se sploh). Upam, da vam bo rens pomagal.
    Lahko vam samo še povem, kako ga jaz jemljem – prve tri dni po 6 kapljic, potem tri dni po 8 kapljic in od takrat naprej vsak dan 10 kapljic.
    Ne vem, koliko jemlje vaš mož, ampak jaz jemljem dvojno dozo od priporočenega preventivnega odmerka na dan.

    #138 Odgovor

    Tatjana

    Pozdravljeni,
    E.Z. hvala za dodatno pojasnilo.Tudi moj mož jemlje dvojno dozo. Imam še par vprašanj. Poleg kapljic sem prejela tudi “navodilo”, kjer piše, da se RENS jemlje homeopatsko in sicer vsaj 15 min pred ali po obroku. Pri ostalih homeopatskih pripravkih so še druge omejitve (ne uživati mentola, kave, melise…), pa me zanima ali to velja tudi pri RENSu? Pa še tole, če kdo ve: v katerih primerih se priporoča uživanje RENS H PLUS?
    Lep pozdrav. Tatjana

Prikaz 3 prispevkov - od 1 do 3 (od skupno 3)
Odgovori na: Ataksija po možganski kapi
Vaši podatki: